zaterdag 14 januari 2012

Boek kaart

Hallo Allemaal

ik wilde al heel lang een boekkaart maken maar het kwam er nooit van en nu stond hij in cards only en ik dacht nu moet ik hem maken dus bij deze.het papier is van Paper &Picture ik ben daar laats geweest wat een gave winkel ! de bloem aan de binnen kant is van prima flowers en ik heb daar onder een taart kantje gedaan en die heb ik nog bewerkt met blauwe inkt.boven op het boek heb ik papier lint met dots gedaan en daar op heb ik weer takjes gedaan.het hart aan de andere kant is van sizzix en daar op heb ik parels geplakt.de stempel heb ik ingekleurt met de derwents en ik heb haar op een hekje gezet deze had ik net besteld bij Anne-Marij dus kon hem mooi meteen uit proberen.de roos heb ik zelf gemaakt en bewerkt met blauwe inkt,verder nog wat takjes en roosjes en het witte roosje komt ook bij Anne-Marij vandaan(wat bij haar hand zit).ik vond het erg leuk om te maken en ik ben weer zeer benieuwt wat jullie er van vinden.


nu even een ander vraagje ik kan mijn berichten niet meer lezen .als ik deze aan klik dan slaat het vast? en er komt helemaal niet. heeft iemand dit ook al een keer mee gemaakt en weet misschien hoe je dit weer kan oplossen? ik hoor het graag nu moet ik elke keer via een omweg mijn berichten lezen en dat is best lastig.als vast bedankt en tot de volgende keer


Groetjes Gusta

6 opmerkingen:

 1. je uitvoering van de boekkaart is prachtig.
  er zijn veel problemen met het blog, ik had andere problemen, maar ik werk nu met google chrome en het gaat prima.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is geweldig, heel erg mooi, ook prachtige kleuren gebruikt!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi gusta
  wat een geweldig mooie boekkaart ook wat de kleur betreft en wat het blog doet weet ik niet maar ben over gegaan naar google chrome want ik had precies hetzelfde als wat jij beschrijft en nu doet alles het weer supersnel!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik had precies hetzelfde hoor, ook google chrome geïnstalleerd en gaat prima.
  Prachtige kaart heb je gemaakt, mooi kleurtjes en mooie details.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst mijn complimenten,super je kaart-boek.

  ook ik dat probleem en heb een heel nieuw blog gemaakt nadat ik gekoppeld had met de oude twee moest ik steeds heen en weer en er kon niet eens iemand reageren.

  Deze loopt wel en nu maar hopen dat dit blijft.

  Zou leuk zijnals je een bezoekje brengt.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Gusta,

  wat een mooie boekkaart heb je gemaakt, prachtig werkstuk!
  Hopelijk zijn je computerproblemen opgelost.

  Vele groetjes,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen