donderdag 25 februari 2010

draakjeHoi Damesmet deze kaart doe ik mee met een wedstrijd bij Nicole met de opdracht er een jongens kaart van te maken en de schaduw van links onder naar rechts boven.nou ik kan je vertellen dat is moeilijk! en dit omdat ik nog niet voldoende copic heb en schaduw maken is een werk hoor( en dan heb ik nog wel een workshop gevolgt bij Nicole) hahahamaar ik ben redelijk tevrede mag ik zeggen de foto,s zijn een beetje onduidelijk maar dat mag de pret niet drukken. het papier is van Ruby polka dot stripe waar ze dat vandaan halen is mijn een raadsel hoor hihi en ik zie het nu pas hahaha ik heb een bruin stuk cardstock door de cuttlebug gehaalt met de mal swiss dots en deze heb ik verkeert om opgeplakt met de dots naar beneden hahaha. hoe dom kan ik zijn zeg. maar ja het zit er al op de bloem is van prima marketing incen tot slot nog een stukje kantik ben benieuwt wat jullie er van vinden


Groetjes Gusta

6 opmerkingen:

 1. hoi gusta
  wat een schitterend leuk kaartje
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Gusta,

  't is echt een mooie kaartje geworden, je papier past er goed bij ;-)

  Groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier mag je zeker tevreden over zijn, mooi hoor.

  Groetjes jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Potverdrie, Gusta stop eens met dat getwijfel aan jezelf !! Ik vind dat je er wel degelijk schaduw ingedaan hebt ( alleen niet vanuit de opgegeven kant maar dat is niet belangrijk ! ) Ik vind hem echt heel leuk geworden en vooral omdat ik weet dat je nog maar weinig copics hebt. dus Complimenten en dankjewel voor het mee doen !!

  Lieve groetjes
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem leuk! Vond het zelf ook maar lastig en moet zeggen dat jij er echt een stoere kaart van hebt gemaakt!

  Groetjes,
  Debbie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hééé, het is jou wel gelukt met die draak. Na 3 inkleur pogingen ben ik in staking gegaan. De draak en ik zijn in ieder geval geen vrienden geworden. Ik heb dan ook niet meegedaan met Nicole's challenge.

  Enne... net wat Nicole zegt: niet twijfelen aan jezelf hoor. Is helemaal nergens voor nodig.

  Toodles,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen