woensdag 23 november 2011

roze kaart



Hallo Allemaal






hier een kaart in het roze en wit.dat is de opdracht van Ribbon Girl nou bij deze maar, het is niet helemaal geworden wat ik wilde maar het kan er mee door hihi . het papier is van Pebbles Maja Design en Paper pad volgens mij .het witten stuk papier is door de cuttlebug gehaalt en bewerkt met chalk.verder heb ik bloemen en hartjes gebruikt.de stempel heb ik ingekleurt met de derwents. ik werk daar lekker mee(.weet iemand misschien nog waar ik Inktense derwent goedkoop kan kopen?).met dit kaartje wil ik dus graag mee doen met de challenge van Ribbon Girl.bedankt weer voor jullie boekje aan mijn blog en tot een volgende keer






Groetjes Gusta

woensdag 16 november 2011

Doosje










Hallo Allemaal


vandaag heb ik een doosje gemaakt voor mijn man, hij is jarig vandaag en ik heb een leesbrilletje voor hem gekocht haha, hij wil niet echt aan de bril maar zijn armen worden te kort hihi.

en ik heb kaartjes voor Jon van Eerd voor hem gekocht.en daar heb ik dus dit doosje voor gemaakt.ik heb hem wel sinpel gehouden omdat hij houd niet zo van te veel poespas. het papier is van Cosmo Criket en heet Jack Frost verder heb ik wat bloemen en blaasjes er op gedaan.de bloemen heb ik vast gezet met een ijsster brad.simpel maar wel mooi.

Groetjes Gusta


dinsdag 15 november 2011

Beertjes kaart







Hoi Allemaal





nou ik heb de smaak de pakken want hier heb ik weer een kaart haha


het papier is van Pebbles verder heb ik organza lint met dots gebruikt bruin kant, roosjes, en takjes van Sizix.het stukje bruine cardstock heb ik door de cuttlebug gehaald met de mal Swiss dots en opgeschuurt dat geeft even een speels effect vind ik .de stempel heb ik volgens mij van Lins gekregen.en dize heb ik ingekleurt met de derwents.al met al weer een lief kaartje zo.


ik zag ook dat ik al weer op de 62 volgers zit ,dat had ik echt nooit gedacht dat ik zoveel volgers zou hebben.en ik geniet altijd erg van jullie reacties. mijn dank hier voor.







Groetjes Gusta

maandag 14 november 2011

Tent kaart





Hallo Allemaal


ik heb weer eens een Tent kaart gemaakt ze zijn zo leuk om te maken.

het papier wat ik gebruikt heb heet Chantilly Down en de groete roos heb ik zelf gemaakt met een Joy pons,dat is echt gaaf om zelf te maken maar, je moet wel even oefenen.

verder heb ik een nestabilletie bebruikt en hotfix steentjes voor de swirl. de Magnolia stempel heb ik ingekleurt met de derwents. ik ben weer benieuwt wat jullie er van vinden.bedankt weer voor jullie komst en tot de volgende keer.


Groetjes Gusta

dinsdag 8 november 2011

Hartelijk gefeliciteerd

Hallo Allemaal

de kwaliteit is slecht van de foto maar ik wilde hem jullie toch laten zien.
de kaart is al op de bus dus ik kon hem niet meer opnieuw fotograveren.
het papier is van Stacy Claire Boyd en Imaginisce.verder heb ik kant, lint en een papieren bloem gebruikt.in het omgekrulde hoekje nog een paar bloemen en een labeltje met tekst er op.
oja en swirls onder de bloem. bedankt weer voor jullie komst en tot de volgende keer.

Groetjes Gusta





zondag 6 november 2011

Tasje



Hallo Alemaal


Dit tasje heb ik gemaakt voor de challenge bij Annette .

ik heb het patroon van het tasje van haar gekregen en je mag zelf weten hoe je hem maakt.

nou makkelijker kan het niet toch?

het papier is van Pion Design het blad heb ik uit de web winkel van Anne-Marij.

de donkere roosjes heb ik zelf gemaakt en ik heb er nog 2 kleintjes bij geplakt.

ik heb voor het frame de cardridrige Fancy Frames gebruikt en verder heb ik hem hem afgewerkt met kant en lint.het kant lijkt er hier wat scheef er op te zitten maar in het echt is dat niet zo.ik denk dat ik hem zelf scheef heb gezet voor de foto.

bedankt weer voor julle leuke reacties en tot de volgende creatie.


Groetjes Gusta