woensdag 22 juni 2011

I love Ice creme

Hallo Dames


hier weer een kaart van mij tussen de bedrijven door van het huis opknappen en kinderopvang.is het weer een mooie kaart geworden ik was er zelf bijna verbaasd over hihihet papier is van Maja Design, Frojdefull Jul . het hart heb ik gemaakt met de mal van Sizzix en heet Heart Swirly. deze heb ik in 2 kleuren gedaan dat vond ik wel erg mooi staan.de witte takjes zijn ook van Sizzix en de roosjes heb ik zelf gemaakt en deze heb ik bewerkt met Distress Ink Milled Lavender.de stempel is van Karens Doodles en deze heb ik ingekleurt met de Derwents.

en met dit kaartje doe ik mee met de Dt Call van Karens Doodlesde tekst en de label heb ik gemaakt in word .ik ben erg benieuwt wat jullie er van vinden.

zaterdag hebben wij ons feest voor ons 25 jarig bruiloft ik heb er echt zin in.we zijn officieel de 27 ste 25 jaar getrouwd maar dat is maandag dus dan gaan we lekker uit eten met het gezin.
ik dank jullie weer voor je komst op mijn blog ik geniet altijd weer enorm van jullie reacties
Groetjes Gusta

donderdag 9 juni 2011

nieuwe kaart

Hallo Dames
hier is dan eindelijk mijn kaart

hij is voor een nicht, die gaat volgende week trouwen.

het papier is van Maja Design van de serie Fika.ver heb ik een MS pons gebruikt en die heet Pansy.de stempels van Magnolia heb ik ingekleurt met de copis.

in de binnen kant van de kaart kan je dan geld stoppen.ik heb er nu even een wit papiertje in gestopt.

mijn schoonmoeder heeft nu de sleutel gekregen van haar huisje dus, dat wordt behang afsteken en inpakken.ik hoop dat ik tussen door nog een kaart kan maken.wat de weekende zijn natuurlijk voor de boot.

bedankt weer voor het langs komen want, ik ben daar altijd erg blij mee om jullie reacties te lezen


Groetjes Gusta

dinsdag 7 juni 2011

blog probleem

Hoi dames

ik heb een blog probleem... ik kan niet reageren op jullie blog,s
hebben jullie daar ook last van?
en er komt een nieuwe kaart aan hoor ik heb hem al klaar maar ik ben een beetje druk met de verhuizing van mijn schoonmoeder.maar hij komt er aan

HIJ DOET HET WEER DANKZIJ DE TIP VAN MARLEY

Groetjes Gusta