vrijdag 28 januari 2011

een kaart en een doosjeHallo dames
ik heb dit keer een kaart en een doosje gemaakt.dit omdat mijn zwager 50 is geworden.
de kaart heeft hij al gekregen en het doosje krijgt hij zondag met geld er in.
het papier van het doosje is van crea motion en Paper salon verder heb ik een nestabilletie gebruikt en een floral punch.en een perlen pen creme.de swirl aan de achterkant is volgens mij van crealies. het patroon heb ik uit boekje 2 van de scorpal .
de kaart is van het papier Basic grey en scribble scrabble
verder heb ik een nestabilletie gebruikt en de Ms pons Doily lace haak garen en de cijfers heb ik gemaakt van Quickutz.
verder wil ik al mijn nieuwe volger bedanken dat ze mijn volger zijn geworden.en iedereen weer bedanken voor jullie bezoekje aan mijn blog.ik wardeer het oprecht
groetjes Gusta

maandag 24 januari 2011

boekenleggerHallo Dames
deze boekenlegger heb ik gemaakt voor de challenges voor de Nederlandse Magnolia challenge blog.de opdracht is een boekenlegger maken met tenminste 1 Magnolia stempel.nou hier mijn bijdrage.ik moest wel even nadenken hoe je zo iets maakt.maar na wat speuren in het Magnolia Ink en wat nuchter nadenken (ahum) is het toch gelukt . het papier is van Tilda Springtime.
2 maten gebruikt met een Nestabilletie en de bloemen zijn volgens mij van crealies?.ik heb ze mogen lenen.de hartjes en de steentjes had ik nog
. een lintje er aan met wat bloemen er aan.en natuurlijk een stempel van Magnolia en ingekleurt met de copics.ik vond het erg leuk om dit een keer te maken.
ik ben het helaas niet geworden voor het DTcall van het Magnolia blog maar wel 2 dames die ook erg mooie creaties maken.
nou dames bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige kaarten en tot de volgende keer
Groetjes Gusta

zondag 16 januari 2011

Magnolia easel kaart


Hallo Dames
met deze easel kaart wil ik graag mee doen voor een plekje in het DT van de Nederlandse Magnolia challenge blog .want dat lijkt mij echt heel gaaf!.maar er zijn dames die echt hele mooie easel kaarten hebben ingestuurt dus voor ons allen is het duimen dames.maar nu over de kaart. wat is het een heerlijk model om te maken vinden jullie niet ? het papier is van creamotion blue romance het Magnolia stempel heb ik ingekleurt met de copics . de grote roosjes heb ik zelf gemaakt en de kleine roosjes komen uit een hobby winkel. verder heb ik een Nestabillie gebruikt en de MS pons doily lace gebruikt. wat blauw geruit lint en de vlinders heb ik gemaakt met de olba tang.
ik ben benieuwt wat jullie er van vinden en dames die mee dingen voor het DTcall heel veel succes.
groetjes Gusta

zaterdag 15 januari 2011

weer een mannen kaart


Hallo Dames

ik heb het maar druk met de mannen kaarten hahaha.maar ik word er al beter in.
deze is gemaakt met het papier van Making Memories 5th aveneu
een nestabillties maar ik weet niet hoe deze heet.ik heb hem mogen lenen gaaf he met nog veel meer nestabilleties en copic en stempels wouw echt gaaf hoor.maar nu even verder over de kaart de stempel heb ik ingekleurt met de copic en ik kan je vertellen dat dat een heel stuk beter gaat met meer copic haha.de roosjes heb ik zelf gemaakt en veder nog 2 kantjes.
verder heb ik nog hotfix steentjes gebruikt dit paste wel bij deze mannen kaart.
de tekst is weer van karin ik vind hem zo gaaf dat ik hem nog een keer gebruikt heb.
nou dames dit was het weer. en ik ben benieuwt wat jullie er van vinden

groetjes Gusta

donderdag 13 januari 2011

mannen kaart

Hallo Dames

nou hier is dan eindelijk mijn kaart. ik had hem al verstuurt maar vergeten een foto te nemen
dus mailen met de mensen voor wie hij was en dan maar wachten. maar ze hebben hem gestuurt alleen de kwaliteit is wat minder omdat hij ingescant is.maar als je de foto aan klikt dan is hij beter zichtbaar.
maar nu over de kaart.het papier is van nana,s frunk collection.scribble scrabble en paper salon
ik heb de kaart weer uit de cards-only wat staan er een paar mooie kaarten dit keer.ik heb alleen een tekst digi gebruikt van Karin wat heeft zij een paar mooie teksten op haar blog staan.
dank je wel Karin dat je dit met ons delen wilt verder alleen wat bloemetjes gebruikt en ik weet even niet meer hoe deze heet.
ik vind hem goed gelukt voor een man en ik ben benieuwt wat jullie er van vinden.

bedankt weer voor het langs komen ik kijk er altijd erg naar uit

groetjes Gusta

maandag 10 januari 2011

vlaggetjes kaart


Hallo dames


dit model kaart heb ik uit de laatste card-only en heb er mijn eigen draai aan gegeven

hij is voor een meisje dat 4 jaar wordt. maar dat is wel duidelijk haha.

het papier is van pipoos en verder heb ik er een stukje kant voor gebruikt. de gave stempel is van Magnolia en deze heb ik ingekleurt met de copic. ik heb sate prikkers blauw gemaakt met de copic en daar aan vast een nestabilletie label.ik weet niet hoe deze heet.ik heb met het alfabet van Quickutz en heet volgens mij lemonade. de naam gemaakt en 4 jaar. ik heb de 2 vlaggetjes met een lint aan elkaar verbonden en zo heb een kleine slinger.

ik vind het wel een vrolijk geheel geworden voor een meisje van 4.
al vast weer bedankt voor jullie bezoekje
groetjes Gusta

woensdag 5 januari 2011

Tent kaartHoi hoi


nou hier is eindelijk mijn eerste kaart van 2011. het heeft even geduurt maar maar hij is er.het is een tent kaart uit de laatste card only en hij was erg leuk om te maken.het papier is van Tilda en ik heb de nestabilletie classic squares gebruik om het vierkant heen.de bloemen had ik nog en de roosjes heb ik zelf gemaakt.de blaadje heb ik gemaakt met de olba tang.en vast gezet met olba kit( wat ik heel veel gebruikt). de swirls heb ik gemaakt met de hotfix steentjes.ik had het al lang in huis maar nog nooit gebruikt dus het moest maar eens uit de kast komen. de stempel is van Magnolia en is speciaal ontworpen voor Duymelot.is die niet gaaf!ik heb de stempel ingekleurt met de derwent en wil dan ook mee doen met hun challenge want het thema is alles mag als het maar met derwent is.


ik vind het een leuke kaart geworden en ben erg benieuwt wat jullie er van vindenal vast weer bedankt voor jullie bezoekjes en geweldige reactie,s


groetjes Gusta