dinsdag 30 november 2010

weer een kerst kaart

Hallo Dames
hier weer een kerst kaart van mij.het papier is van Cosmo Cricket Garden Variety en het stempeltje is volgens mij van Eline en ik heb hem ingekleurt met de derwent. de boom heb ik weer met snow writer bewerkt en de bont rand aan zijn muts heb ik met stickles Daimond bewerkt.nog een rood met goud lint en de kerst ster heb ik van Durvina.ik heb geprobeerd om om het stempeltje heen met disstress ink te werken maar, dat is niet zo goed gelukt zo als jullie kunnen zien hihi.maar dat mag de pret niet drukken.
tot de volgende keer maar weer

groetjes Gusta

maandag 29 november 2010

prettige feestdagen


Hallo Dames
het papier van deze kaart is van Cosmo Cricket Garden Variety. het witte stuk papier heb ik gekregen van mijn blogmaatje Karin(sterren met kaarten) ,de sterren die heb ik bewerkt met een sate prikker met stickles cristal.de kerstbomen heb ik uit het scrappier van Making Memories Trees mistletoe geknipt en 3d opgeplakt.het kerstmannetje ingekleurt met derwent en zijn bont randje heb ik met stickles Daimond bewerkt. met dit kaartje wil ik graag mee doen met de challenge kleuren met derwent
het was wel een leuk kaartje om te maken. en simpel ik ben weer benieuwt naar jullie reacties
groetjes Gusta

woensdag 24 november 2010

candy gewonnen en een kerstkaart

Hallo Dames

ik heb een candy bij Lins gewonnen!! echt gaaf hoor.zodra ik het binnen heb laat ik het jullie zien
nu over de kaart,weer een mooie blauwe kerstkaart.het licht blauwe papier is geschubt? zo lijkt het in iedergeval wel hihi.het scrappapier is van Little yellow Bicycle.verder heb ik een MS pons Cracks gebruikt en langs het scrappapier heb ik het afval gebruikt van de MS ponsik vond dit een leuk effect geven vooral omdat ik dat met glitter papier heb gebruikt.de sneeuwman heb ik met de copic ingekleurt en stickles cristal. het sneeuw onder hem is van deco art en heet snow writer gaaf spul hoor.
ik ben weer benieuwt wat jullie er van vinden

groetjes Gusta

dinsdag 23 november 2010

prettige feestdagen


Hallo


hier weer een kaart van mij.ik ben gelukkig geslaagt om aan mijn kerstkaarten te beginnen hihi

en deze vind ik zeker geslaagt. ik heb parelmoer wit en blauw en grijg papier gebruikt voor de kaart(wat helaas niet te zien is).en de stempel door de nestibellitie oval large gehaalt en ingekleurt met de copic.een kerst lint van Durvina (gewonnen bij haar kerstcandy)
verder heb ik van het grijs papier de takjes gemaakt en van het blauwe en witte papier de bloemen.nog wat zilvere sterren er op met daar op een blauwe plak parel.en de tekst is van kars
ik kijk weer uit naar jullie reactie.
groetjes Gusta

dinsdag 9 november 2010

doosjes eselkaart


Hallo Dames
ik weet niet precies hoe je het noemt dus ik zeg maar doosjes eselkaart
ik heb hem gemaakt voor ons nichtje die 15 jaar is geworden.
ik heb het patroon uit HJ en de onderkant van de eselkaart is gemaakt van karton van een doos.(ik had geen chipboard)maar zo ging het ook.ik heb 4 doosjes gemaakt en deze op het carton geplakt.ik had dat alleen fout gedaan,ze moesten tegen elkaar aan liggen in plaats dat er ruimte tussen zat.ik heb papier gebruikt van Abbey Road van My Minds Eye.ik vond dit wel leuk bij de stempel passen.die ik heb ingekleurt met de derwent potloden (wat ik soms best nog wel lastig vind).de letters heb ik met de cricut gemaakt. ik heb een desing studio gekocht gaaf hoor.moet alleen nog uitzoeken hoe je alles aan elkaar last ik weet dat je een knopje moet aan vinken maar het lukte nog niet echt.verder heb ik kant gebruikt Ms ponsen en wat vlinder stikkers en splitpennen.verder heb ik bloemen gemaakt met de floral punch en de perlen-pen.
ik vind het wel goed geslaagt en ik ben erg benieuwt of jullie dat ook vinden.
ik bedank jullie vast voor jullie leuke reacties en jullie bezoekje

groetjes Gusta

maandag 8 november 2010

voor het kinderkankerfonds


Hoi Dames

deze kaart heb ik gemaakt voor crista. zei heeft een oproep gedaan of wij een kaart willen maken voor de kinderen in het ziekenhuis.nu vond ik de digi stempel best wel moelijk om een kaart mee te maken.maar volgens mij is het aardig gelukt.

maar nu even over de kaart. het Papier is van My Minds Eye love me do. een stukje kant en de roosjes heb ik zelf gemaakt.in het hart van de roos heb ik met de perlen-pen pareltjes gemaakt.ik vind dit best wel lastig om ze mooi er op krijgen. de takjes met de floral punch en ik heb de stempel op de oval large nestabilletie geplakt. het mannetje is ingekleurt met copic . met de Ms pons cracks heb ik dit keer het afval op de kaart gebruikt. ik moet zeggen ... het geeft een appart effect..nog wat boemetjes er op geplakt en het geheel is weer compleet al zeg ik het zelf hahaha.ik ben benieuwt wat jullie er van vinden.en ik geniet altijd van jullie reacties dus dames al vast bedankt voor jullie leuke reacties
groetjes Gusta

donderdag 4 november 2010

Happy Birthday


Hallo Dames
dit kaartje heb ik al een tijde geleden gemaakt maar , vergeten een foto te maken dus , ik moest wachten dat ik de foto toegestuurt kreeg.
ik vond hem erg leuk om te maken vooral met dit vrolijke papier. dat van Cosmo Cricket Delovely is. 2 sukjes kant en wat bloemen met de floral pons een strikje. en verder nog wat plak hartjes en parels. de stempel had ik nog en ik weet niet hoe hij heet . ik heb hem volgens mij ingekleurt met de copic.
ik vind het een hele mooie en gezellige kaart geworden en ik ben benieuwt of jullie dit ook vinden.

groetjes Gusta

woensdag 3 november 2010

candy gewonnen bij Durvina


Hallo


ik heb de chrismas candy bij Durvina gewonnen! en ik heb het inmiddels ontvangen.

het zijn allemaal hele mooie dingen en.... er zat een gave kaart bij !!
hij staat te pronken op mijn kast hoor.
ik kan op het moment niet reageren op jullie blogs. er komen geen foto,s op en wel tekst
heel erg vervelend. hebben jullie dat ook wel eens ? ik heb het zeer regelmatig.en dan kan ik jullie kaarten niet bekijken en reageren
groetjes Gusta